Ilmoitus ei ole loppunut (9. Uskonkappale)

Pyhät kirjoitukset ovat muistiin merkittyjä ilmoituksia. Ilmoituksia saadaan kuitenkin monenlaisissa tilanteissa, ja vain hyvin pieni osa kirjoitetaan muistiin. Sanalla sanoen:

Me uskomme kaiken, mitä Jumala on ailmoittanut, kaiken, mitä hän nykyään ilmoittaa, ja me uskomme, että hän bilmoittaa vielä monia suuria ja tärkeitä Jumalan valtakuntaa koskevia asioita.

9. Uskonkappaleessa tulee esiin tärkeä periaate, joka on jatkuva ilmoitus. Elämä jatkuu, eikä Jumala ole kuollut, vaikka kuulemme sen suuntaisia huhuja lähes päivittäin. Siksi ihmiset saavat ilmoitusta, ja erityisesti Profeetat ja Apostolit saavat ilmoitusta kirkon johtamiseen, ja siksi käytännöt saattavat muuttua, mutta tärkeimmät periaatteet kuten Jumalan rakkaus lapsiaan kohtaan ja Kristuksen sovitus ovat aina samoja.

Me odotamme suuria asioita tapahtuvaksi. Haluaisin kertoa eräästä ilmoituksesta, josta Joseph Smith kertoi Kirtlandissa, aikana jolloin kirkon olemassaolo oli uhattuna, ja pappeudenhaltijoita oli vain kourallinen. Hän sanoi: ”Te ette tiedä tulevaisuudesta … tämä kirkko tulee täyttämään koko maailman … evankeliumia tullaan saarnaamaan kaikille ihmisille heidän omalla kielellään.”

Tänä päivänä evankeliumia saarnataan jo lähes kaikissa maailman maissa ja kaikilla tunneituilla kielillä, ja koko maailmassa on yli 14 miljoonaa Myöhempien Aikojen Pyhää. Tulevaisuus tulee olemaan parempi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: